Macem-macem Ukuran Solid Tungsten Carbide Rods Kosong lan Polesan

Katrangan singkat:


  • Panggonan Asal:Hunan, China
  • Nomer Model:(1-30) * 330mm
  • tembung kunci:batang tungsten karbida semen
  • ukuran:Minangka dibutuhake
  • Aplikasi:End mill, bor, alat pemotong
  • Bahan:100% Tungsten Carbide Asli
  • kelas:YG6X/YL10.2/YG15/XU30
  • warna:Perak-abu-abu
  • lumahing:Kosong, grounded utawa pangilon polesan
  • Kaluwihan:HIP Sintering, umur dawa
  • Wangun:silinder
  • Detail Produk

    Tag produk

    Pagelaran

    1. 100% bahan mentahan
    2. Kanthi kontrol ombone toleransi ketat
    3. resistance nyandhang banget & kateguhan dhuwur
    4. Nduwe stabilitas termal & kimia sing apik banget
    5. Anti-deformasi & defleksi
    6. Proses khusus Hot Isostatic Press (HIP).
    7. Nganggo peralatan ekstrusi otomatis majeng
    8. Loro kosong lan rampung tungsten carbide rod kasedhiya
    9. Bisa tekan lumahing efek pangilon sawise mecah lan polishing akurat
    10. pesenan sing disesuaikan disambut.

    Aplikasi

    Kanggo nggawe bor, endmills, reamers

    Kontrol kualitas

    1. Kabeh bahan mentahan dites ing syarat-syarat Kapadhetan, atose lan TRS lan dropped saka 1.2m panggonan sing luwih dhuwur sadurunge nggunakake
    2. Saben Piece saka produk dadi liwat ing-proses lan pengawasan pungkasan
    3. Saben kumpulan produk bisa dilacak

    Grades Fitur lan Gunakake

    KELAS

    Kandungan kobalt

    Ukuran gandum

    Kapadhetan

    Kekerasan

    TRS

    (%)

    μ

    g/cm3

    HRA

    N/mm2

    YG6X

    6

    0.8

    14.9

    91.5

    3400

    YL10.2

    10

    0.6

    14.5

    91.8

    4000

    YG15

    15

    1.2

    14

    87.6

    3500

    XU30

    12

    0.4

    14.1

    92.5

    4000

    YG6X: cocok kanggo wesi cor chilled, werni panggilingan saka wesi cor, wesi cast abu-abu, panas-tahan baja alloy nglereni saka cilik lan medium-ukuran cross-section saka dhuwur-kacepetan finishing, sing diproses reamer, aluminium alloy, abang kuningan, tembaga , plastik pilihan.

    YL10.2: Utamane digunakake kanggo ngolah baja, wesi tuang, stainless steel, baja tahan panas, basis nikel lan wesi titanium lan bahan liyane, biasane digawe ing pengeboran twist, pabrik pungkasan, tunyuk, alat umum, kayata pengeboran gun bahan.

    YG15: Cocog kanggo produksi sakabèhé saka stamping mati lan alat, kayata jarum abang, punch, mati lan aksesoris liyane.

    XU30: Cocog kanggo nglereni dhuwur-kacepetan saka cetakan baja (utamané cocok kanggo panas dianggep baja ≤ HRC50), dhuwur-temperatur wesi, stainless steel, serat kaca dikiataken plastik, etc. Utamané dianjurake kanggo nggawe dhuwur gloss piso.

    OD

    Toleransi OD kosong

    dawa

    Blank Toleransi dawa

    mm

    mm

    mm

    mm

    1.0

    +0.2~+0.5

    330

    0~+5.0

    2.0

    +0.2~+0.5

    330

    0~+5.0

    3.0

    +0.2~+0.5

    330

    0~+5.0

    4.0

    +0.2~+0.5

    330

    0~+5.0

    5.0

    +0.2~+0.5

    330

    0~+5.0

    6.0

    +0.2~+0.5

    330

    0~+5.0

    7.0

    +0.2~+0.5

    330

    0~+5.0

    8.0

    +0.2~+0.5

    330

    0~+5.0

    9.0

    +0.2~+0.5

    330

    0~+5.0

    10.0

    +0.2~+0.5

    330

    0~+5.0

    Saliyane spesifikasi kasebut ing ndhuwur, spesifikasi khusus bisa diwenehake miturut kabutuhan sampeyan.

    FAQ

    Sampeyan bisa ngatur?

    Ya, kita bisa ngatur kanggo sampeyan minangka syarat sampeyan.

    Suwene wektu pangiriman sampeyan?

    Umume 3 ~ 5 dina yen barang kasebut ana ing saham;utawa 10-25 dina yen barang ora ana ing saham, gumantung saka jumlah pesenan.

    Apa sampeyan nyedhiyakake conto?Apa gratis utawa ekstra?

    Umume kita ora nyedhiyakake conto gratis.Nanging kita bisa nyuda biaya sampel saka pesenan akeh.

    Kepiye carane bisa njamin kualitas?

    Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: